Végre sikerülhet?

Ortega kijelentette, hogy a csapat nem kávézni megy Kölnbe és találkozni a rég nem látott barátokkal. Nem győzni mennek és sikerülhet csak hinnünk kell a fiukba.
Ebben az évben számtalanszor bizonyítottak, hogy igen is sokkal jobbak mint amilyenek voltak tavaly vagy azelőtt. Egyszer már sikerült nyerni a Kiel ellen igaz csak egy golak de én azzal tökéletesen elégeted leszek ha idén is "csak" egy góllal  nyerünk.
Véleményem szerint soha nem volt ilyen erős a Veszprém mint amilyen most és remélem ennél már csak jobbak lesznek.
A csapat talán tényleg most a legerősebb, hisz ott van Roli a kapuban ami szerintem rengeteget számít Lelkileg is és van aki helyettesítse Sulicot, ha elfárad vagy a birok úgy döntenek, hogy inkább nézőkén élvezze a mérkőzéseket (de remélem nem lesz ilyen idén). Ott van Gasi aki... hát sokan mondják nem vált be, de ... könyörgöm az a gyerek annyi gólt lőtt egy szezon alatt mint amennyit Cristian 3 év alatt. Na meg persze azért ott van Timu, Laci meg egy egész csapat.
Igen emberek csapat nem játékosok hanem csapat és talán ez az ami még nagyon számít, hogy ezeket a fiuk amikor a pályán vannak mást nem látnak mást maguk előtt csak  győzelemét, és igen is ilyen kell legyen egy kézilabdás hozzáállása.
Véleményem szerint idén sikerül revánsot vetni a régebbi mérkőzésekre és megmutatjuk Markonak, hogy bánhassa, hogy nem jött vissza hozzánk.
Egy szó mint száz a lényeg, hogy nyernünk kell. Meg kell nyerni és igeni sikerülhet csak hinni kell benne. Nem szabad úgy hozza állni hogy úgyse nyerünk. Szurkoljunk és támogassuk a fiukat minél többen. Veletek vagyunk nyerni akarunk. Hajrá Veszprém!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések