Sikertelen győzelem

Nem sikerült győzni de ne legyünk tehetetlenek győztunk a Kielel szemben. Szerintem ennél többet nem is kérhetünk volna. Nem csodálom, hogy a mai napon vesztett a csapat tudom, hogy ez furcsán hangzik de ezek a fiuk ki voltak már fáradva, ami ugyan csak nem csoda hiszen a tegnapi mérkőzés azért fantasztikus volt.
Úgy érzem Orteg betartotta amit mondott mégpedig azt, hogy egy fokkal tovább lépünk. Hát ezt sikerült is véghez vinni. Nem szabad szomorkodni hisz jövöbe még nyerhetünk. Ennek a szezonnak vége tért. Holnaptól már minden más lesz. Na jó azért éppen nem de ez most olyan bölcs volt.
Nem szabad szomorkodni hiszen számunkra így is ők a legjobbak lehet akármilyen eredmény.
Egy kicsit beszéljünk vagyis inkább írogassak a mérkőzésről. Hát mardjunk annyiba hogy szerintem Nikola nem a hétvége legjobb játékos címet kellet volna kapja hanem a legjobb szinész díj járt volna neki. Meg úgy általába az egész játékosnak. A birok se nagyon kedveztek ami nem csoda hisz románok voltak és ez volt az utolsó nemzetközi mérkőzésük. Amit nem csodálok ha így bíráskodnak.
A 3-3 legjobb játékos, támadásban Laci aki vitte a hátán a csapatot, Ilic aki ugyan csak fantasztikus formában volt és egyszerűen amit véghez vitt hát emberek azt hívják úgy, hogy kézilabda az utolsó emeber akit kiemelnék az Gulyi volt mivel látszott rajta, hogy mindent beleadott amit csak tudott és , hogy tényleg győzni akart.
Védekezésben Timu akit mindig berakok mivel igenis ő a legjobb, Mirsad akire igaz ugyan az ami Timura is és Renato aki csak Renato aki a végen bemutatta szinészi tehetségét is , de tudjátok? Jól tette mivel mást nem érdemel a Barca.
Tőlem mondhat akárki akármit számomra igenis a Veszprém a legjobb. és szerintem ezzel nem csak én vagyok így. Hajrá Veszprém!



Megjegyzések

  1. Hülyeségeket írsz. A bírók korrektül vezették a meccset, Karabatic mindig kapott ütést, max. kicsit rájátszott, de ennyi erővel Chema mit csinál mindig? Ilics iszonyatosan gyenge volt. Azért kapott ki a Veszprém, mert nem tudtak mit kezdeni a Barca falával, Ortega sem tudott mit lépni rá, Nagy Laci nélkül sokkal nagyobb verés lett volna ebből. +Karabaticot nem tudták tartani, azt csinált amit akart. És Lazarov alig játszott, Rutenka, Jallouz, Pérez de Vargas, Arino és Saubich még be sem állt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy érzem ez a saját blogom. Ebből az okból kifolyólag jogom van azt leírni amit láttam és ahogy láttam sajnálom ha nem tetszett ez a bejegyzésem, véleményem szerinte nem baj ha nem egyeznek a nézőpontok :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések