Kézilabda hírek a nagyvilágból

Úgy gondoltam új év alkalmazol, egy új rendszert vezetek be a blogomban valamint a vlogomban. Hetente fogok jelentkezni hírekkel a blogomon es a vlogomon is. Az eheti volg híreket itt lehet megtekinteni. 
A bologomon most teljes mértékben próbálok a 15.  EB-re hangolódni. Ezét pár válogatottról készültem információval és az ők felkészülési mérkőzéseiről, bár amelyik csapatokról kaptam bármilyen információt is. De ha van esetleg olyan blog olvasom, aki folyékonyan beszel, szerbül az írjon, nekem megkérem, szépen mert a Szerb kézilabda szövetség oldalán minden szerbül van feltüntetve és cirill betűkkel. Itt jött nekem a probléma mivel semmit nem étetettem meg abból, ami ott le van írva. De ha tényleg van olyan, aki ebben nekem segíteni tud akkor nagyon, nagy örömmel várom a segítséget. 
Ma a Svéd és a Horvát válogatott felkészülési mérkőzéseivel és időpontjaival, valamint ideiglenes keretével készültem. Igaz egyik csapattal sem vagyunk egy csoportban viszont a svédeket összesítésben meg kell előznie a Magyar csapatnak ahhoz, hogy ott lehessenek a Riói olimpián. És még a Svédeken kivul sajnos vannak erős csapatok melyek előtt kell végeznie a válogatottnak. Ezek a csapatok Fehéroroszország, Izland, Macedónia, Norvégia, Oroszország, Szerbia, Svédország és Montenegró. Sok erős és jó csapatott kell legyűrnie a válogatottnak, de véleményem szerint bízni kell a játékosokban, meg az edzőkben mivel képesek ezt a rengeteg jó csapatot felülmúlni játékukkal.
Visszatérve a Svéd csapatra ők már a mai nap folyamén megkezdik a felkészülési mérkőzéseket és már ha jól láttam a keretük is kezd véglegessé vállin 
1. Mattias Andersson, 37, SG Flensburg-Handewitt
20. Mikael Appelgren, 26, Rhein-Neckar Löwen
6. Jonas Källman, 34, Pick Szeged
24. Fredrik Petersen, 32, Füchse Berlin
35. Andreas Nilsson, 25, MKV-MKB Veszprem
36. Jesper Nielsen, 26, Füchse Berlin
10. Niclas Ekberg, 27, THW Kiel
32. Mattias Zachrisson, 25, Füchse Berlin
4. Markus Olsson, 25, Skjern Håndbold
31. Viktor Östlund, 23, Eskilstuna Guif
28. Philip Stenmalm, 23, Naturhouse La Rioja
14. Jesper Konradsson, 21, Alingsås HK
11. Lukas Nilsson, 19, Ystads IF
98. Helge Freiman, 23, Eskilstuna Guif
19. Johan Jakobsson, 28, SG Flensburg-Handewitt
29. Andreas Cederholm, 25, IFK Kristianstad
99. Linus Persson, 22, HK Malmö
18. Tobias Karlsson, 34, SG Flensburg-Handewitt
Edzők
Staffan Olsson
Ola Lindgren
A svédcsapatban két játékos is van, akik Magyarországon szerepelnek a klubcsapataikkal ezek pedig Andreas Nilsson a veszprémi csapatból valamint Jonas Kallman, mint két játékos kulcsszereppel rendelkezik a Magyar csapatoknál és a válogatottban is nagyon fontos szerepük van. A Svéd csapat felkészülési mérkőzéseit a TV12 csatorna fogja közvetíteni. Aki meg szeretné nézni a Svéd válogatott felkészülési mérkőzéseit az, http://www.olweb.tv/tv12-sweden ezen a linken megteheti. 
A másik válogatott, akikről készültem, azok a Horvátok. A Horvát csapat legtöbb játékosa a PPD Zagreb játszik. De vannak, akik Veszprémben vagy a Bundesligában szerepelnek. 
1. Mirko Alilović – MVM Veszprem
2. Ivan Stevanović – PPD Zagreb
3. Filip Ivić – PPD Zagreb
4. Manuel Štrlek – Vive Tauron Kielce
5. Antonio Kovačević – PPD Zagreb
6. Ivan Čupić – Vive Tauron Kielce
7. Zlatko Horvat – PPD Zagreb
8. Ilija Brozović – HSV Hamburg
9. Krešimir Kozina – SG Flensburg-Handewitt
10. Marino Marić – MT Melsungen
11. Marko Kopljar - Barcelona
12. Mario Vuglač – Lekhwiya SC
13. Domagoj Duvnjak – THW Kiel
14. Igor Karačić - Vardar
15. Luka Cindrić - Vardar
16. Domagoj Pavlović – PPD Zagreb
17. Marko Mamić – Dunkerque HB Grand Littoral
18. Ivan Slišković – MVM Veszprem
19. Jakov Gojun – Füchse Berlin
20. Luka Šebetić – PPD Zagreb
A Horvát válogatott is akár csak a Magyarok a hétvégén fognak felkészülési mérkőzéseket játszani a Szlovénokkal. Míg a Magyar csapat szombaton és vasárnap szerepel felkészülési mérkőzésen, ők pénteken állnak pályára. 

Remélem, van, aki kedvet kapott a válogatott mérkőzésekhez és ha kapok linket a Horvát csatornához valahogy tudomására juttatom mindenkinek aki olvassa a blogom.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések