Válogatott hónap.

Ebben a hónapban csak a Magyar válogatottal illetve más válogatottal fogok foglakozni. Remélem mindenki kipihente már magát és újult erővel vág neki ennek az évnek.
A Magyar férfi kézilabda válogatott számára nagyon meghatározó ez a hónap mivel az Európa bajnokságon elért helyezéstől függ az olimpiai szereplés. 
Talant Dujshebaev sokáig nem lazsált és a mai napon keretet is hirdetett, ha jól láttam. Igaz még Magyar oldalakon nem láttam, de a Handball Planeten már olvasható is a válogatott keret, amely itt megtekinthető.
De, hogy ne keljen annyit kattangatni nézzük is azt a keretet. A keretből 4 kimaradt játékos van Jamali Iman, Lékai Máté, Balogh Zsolt és Ilyés Ferenc. Sajnos ők négyen nem kerülhettek be a keretbe, viszont rengeteg fiatal játékos van a keretben.
Kapusok:  MIKLER Roland (MVM Veszprém),  BARTUCZ László (Csurgói KK),  SZÉKELY Márton (Csurgói KK)
Jobbszélsők: GULYÁS Péter (MVM Veszprém), PÁSZTOR Ákos (Grundfos Tatabánya),  HORNYÁK Péter (Csurgói KK)
Jobbátlövők: ANCSIN Gábor (MOL-Pick Szeged),  NAGY László (MVM Veszprém)
Irányítók: CSÁSZÁR Gábor (Kadetten Schaffhausen, svájci), FALUVÉGI Rudolf (Csurgói KK), NAGY Kornél (Dunkerque, francia)
Beállók: BÁNHIDI Bence (Balatonfüred), SCHUCH Timuzsin (MVM Veszprém), ZUBAI Szabolcs (MOL-Pick Szeged)
Balátlövők: BODÓ Richárd (Grundfos Tatabánya), BORSOS Tamás (Ceglédi KKSE)
Balszélsők: GAZDAG Tibor (Csurgói KK), IVÁNCSIK Gergő (MVM Veszprém)
És mint már írtam Talant Dujshebaevnek sokáig nem tartottak az ünnepek mivel már 10. a válogatott barátságod mérkőzés keretén belül pályára lép a Szerb válogatott ellen. A mérkőzést az M4 csatorna közvetíti, ahogy az Európa bajnokságot is. 

Egyszóval izgalmakkal teli hónappal indítja a válogatott 2016-ot és én nagyon reménykedem, hogy nagyon jó helyezést ér el a csapat. Aki gondolja az itt megtekintheti erről a témáról a vlogomat remélem lesz, akinek teszik. Ha valakinek van, bármilyen véleménye az nyugodtan ossza meg velem. Remélem idén is követni fognak az olvasóim es a vlogomat is figyelni fogják. Sok változást nem lesz a blogomon viszont úgy érzem a vloggal elég újdonságot hoztam meg még fogok hozni. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések