Miért nincs hosszabbítás?

Először is itt a legújabb vlog videóm https://www.youtube.com/watch?v=yK0nDAR-dBQ.
Még mielőtt csak a válogatottakra kezdenék el koncentrálni, kutyakötelességemnek éreztem írni még egy bejegyzést a veszprémi csapatról. 
December 30-án jött a hír, miszerint Iváncsik Gergő hosszabbít a Veszprémmel, így nem 2016-ban, hanem 2017 június harmincadikán jár le a szerződése. De nem csak Gergőnek kéne szerződést hosszabbítani véleményem szerint. Lehet Chema jövő évtől nem lesz a csapat tagja, mivel Ortegával tart Dániában, de van még két játékos így is, akikkel ha nem hosszabbít a Veszprém, szerintem nagyon nagy hibát követ el és a játékosok nagyon fognak hiányozni a csapatból. 
Ez a két játékos, akikről beszélek Schuch Timuzsin és Mirsad Terzic. Mindkét játékos nagy kedvencem, és imádom, mint ember, mint kettejüket. Viszont ettől eltekintve is két fantasztikus játékosról lehet beszélni, akik mindent beleadnak a csapatjátékba.
Tény, talán túlságosan is nagy Timu-mániám van, de úgy érzem, az ő játékát nem lehet megvetni. Merem állítani, nélküle a veszprémi védőfal sem lenne olyan erős, meg a másik, mindig mindenki mondja, hogy Máté magyar és azért jó, hogy van. Ha Timunál is ezt vesszük alapul, akkor róla méginkább el lehet ezt mondani, plusz sokkal jobban teljesít, mint Máté. Nem hiába nincs benne a válogatottban sem. Timu 2011 óta van megint a Veszprémben, és véleményem szerint még nincsen itt az ideje, hogy elhagyja a csapatot, mivel Timura szükség van. Az ő játéka az, amit sokan nem vesznek észre, ha ott van, és csak akkor látszik, ha már nincs a pályán, véleményem szerint a legnagyobb érvágást az jelentené a Veszprémnek, ha nem hosszabbít vele. 
A másik játékos, akire nagy szükség van a csapatban, és már nem csak védekezésben, az Mirsad. 2009 óta van a veszprémi csapatban Mirsad és az óta állandó kerettag. Mostanában nemcsak védekezésben, hanem támadásban is bizonyította, hogy neki is helye van a világ egyik legjobb kézilabdacsapatában. Akárcsak Timut, Mirsadot se kéne elengedie a Veszprémnek vagy nem kéne azt a luxust megengednie magának a csapat, hogy nem ajánlják fel nekik a hosszabbítást.
Összességében csak annyit szerettem volna ezzel a bejegyzéssel, hogy ezekre a játékosokra kéne nagyon odafigyelni, mivel tényleg túl nagy luxus volna  a Veszprémnek két ekkora játékos vesztesége. Én bevallom, nekem ők a kedvenceim, meg Chema. És talán Chemát se kellene menni hagyni, mivel fantasztikus játékos. Lehet kicsit idősebb, de attól függetlenül többre képes, mint egy fiatal irányító. És szégyelljék azok az úgynevezett "szurkolók" magukat, akik lehordták a sárgaföldig Chemát. Ők nem néznek rendszeresen mérkőzéseket? Vagy esetleg megint díszszurkolókkal van a baj? 



Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések