4. Veszprém-Szeged 2015.08.29.

Igen a 4. napra még egy Szeged elleni mérkőzéssel készültem. Ez nem más, mint a szuperkupa, amely ebben az évben, Győrben volt megrendezve. A szuper kupa idén másodszor volt megrendezésre kerülve, ezen az eseményen a 2 legjobb női csapat a Győr és a Ferencváros illetve a két legjobb férfi csapat méri össze erejét a Veszprém és a Szeged. 
A Veszprém- Szeged mérkőzés véleményem szerint a vártakhoz képest nagyon szorosra sikerült, de szerencsére a Veszprém egészvégig uralni tudta a pályát. Igaz voltak a mérkőzés első félidejében gól csendek, ha lehet ezt így mondani, de szerencsére mindig volt egy játékos, aki megtörte ezt. Hol Andreas, hol Momo. 
A második félidőt a Veszprém ugyan azzal a játékkal kezdte, amellyel befejezte az első félidőt Momo kirobbanó formában játszott, akárcsak Gasi. Véleményem szerint mérkőzéssel nem tudott volna Veszprém indítani.
A legjobbak ezen a mérkőzésen támadásban véleményem szerint Momo aki 5 gólig jutott, Gasi aki 6 gólig és Laci aki igaz 3 gólt tudott csak szerezni, de azokat a gólokat pont a legjobb időben szerezte. Védekezésben sajnos a mesterhármasomat meg kell, hogy bontsam mivel Mirsad egy kézsérülés miatt nem tudott pályára lépni így ő nem lehet benne a legjobbakban. Viszont Timu szerencsére ott volt, így hű, maradhatok hozzá. De Timu mellet nem szeretnék megfeledkezni Momorol aki most is remekelt a védőfalban is és Laciról, aki nagyon jó védekező játékot mutatott be. 
Viszont mitől is különleges véleményem szerint ez a mérkőzés? Azért mégis csak ez volt a Veszprém első hazai mérkőzése és ráadásul a Szeged ellen. Talán van mérkőzés, ami jobban megérdemelné a negyedik helyet, de azért mégis a Szeged-Veszprém mérkőzések mindig is kedves emlékek voltak és lesznek. 
Meg azért csak ez volt az első hazai mérkőzése Aronak és Ivánnak is,
Összességében egy eléggé izgalmas mérkőzést lehetett látni, mivel a Szeged se nagyon tétlenkedett főleg Dean és Kallman, nem hiába Kallmant választották meg a legjobb férfi játékosnak a tornán. 
A mai bejegyzésem enyhén szólva rövidebbre sikerült, elnézést és remélem ebből nem fognak gondok adódni viszont már csak három bejegyzésemet kell végigszenvedni és már is vége lesz az évnek. 

A holnapi napra a Veszprém egyik leg kedvesebb mérkőzésével készülök remélem sokan velem fognak tartani, de addig is Hajrá Veszprém! 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések