Győzelemmel zárt a Veszprém. MVM Veszprém-Tatran Presov 39:31

A Veszprém a tegnapi napon hozta a kötelezőt és elő karácsonyi ajándéknak egy győzelmet adtak a szurkolóknak.
A mérkőzés sok meglepetést nem tartogatott a szurkolok szamara mivel a Veszprém egész végig uralni tudta a pályát. Viszont ezzel szemben az Eperjes játékosai olyan erőszakos védekezést mutattak be mintha ez a SEHA döntő lett volna. Renato Sulic áldozatává vált ennek a védekezésnek mivel az első félidő végén úgy lehúzták a karjától, hogy többet pályára se lépett. Nem akarok ördögöt festeni a falra, mivel az is lehetséges, hogy Xavi nem rakta már vissza mert félt, hogy Renato nem tudná uralni a mozdulatait és nehogy "véletlenül" egyiket nagyon megüsse. Mivel azért mindenki látta szerintem, hogy Renato mennyire barátságos volt az ellenfél játékosaival az incidens után.
Az ellenfél védekezésén és játékstílusán kívül, a Veszprém fantasztikusan játszót és sokk pozitív dolog köthető ehhez a mérkőzéshez, például szerintem senki sem gondolta, hogy valaha fogjuk Andreast látni amint hétméterest lő. Nos ez a tegnapi napon megvalósult mivel ő vállalta el az utolsó büntető lóvését és...... nem sikerült neki  első próbálkozásra viszont a kipattanót értékesíteni tudta.
Véleményem szerinte támadásban a legjobbak a tegnapi napon Aron aki 6 gólt szerzett és ezek a gólok mellett rengetek gól passzt osztott ki, Gasper se lustálkodót mivel 8 gólt szerzett ebből 5 büntetőből sikerült, de hála neki nem érződött meg érződik a Veszprém százalékain na meg a góljain Momo hiánya. Andreas is a 4 gólig jutott el a tegnap na meg persze egy kétperci amit aztán vissza fújtak, voltak a tegnap a biroknak furcsa megmozdulásai, de ez Ivannak nem számított aki nagy lövőkedvvel játszott a tegnap, igaz sokat hibázott, de a kettő együtt jár, de így is 5 gólig jutott, Máténak is megjött a lövőkedve és ugyancsak 5 gólig jutott. Mirsad csattanós választ adott azoknak a díszszurkolóknak akik követelik a változását és át vette a vezér szerepet melyet 3 góláll koronázott meg.
Védekezésben Mirko hozta a kötelezőt és a szokásost és szebbnél szebb bravúrokat mutatott be. Egy dolgot hiányoltam az pedig Schuch Timuzsin volt, aki a védekezésünk alapját nyújtja, és a hiánya sajnos néha látszott, de ettől függetlenül Mirsad, Andreas és  Aron remek védekező játékot mutatott be.
Összességében egy szép záró mérkőzés volt, melyet nagyon sajnáltam , hogy ki kellet hagynom és nem az arénából buzdíthattam a játékosokat. És plusz pont Xavinak, hogy megint bizalmat szavazott az ifi játékosoknak melyet ki is használtak és Szeitl Erik, Varju Martin és Schmid Péter is 1 gólt tudott szerezni és ezekből a gólokból ki szeretném emelni a Petijét, mivel azt a gólt talán még Andreas vagy Renato sem tudta volna olyan szépen értékesíteni.
Na de még egy dolog, kedves szurkoló társaim mi ez a szurkolás amelyet ebben hónapban mutattatok, be a Veszprémi arénába? Néha akkor csönd volt, hogy halottam a játékosok szuszogást, értem én , hogy az Eperjes nem Kiel vagy Vardar de attól ugyan úgy megérdemlik a játékosok azt a nagy kaliberű szurkolást. Hajrá Veszprém!




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések