Kieli kudarc, már megint. Kiel-Veszprém:25-24

A tegnapi napon a Veszprém ismét kikapott Kielben. Igen ez minden Veszprém drukker számára egy fájó pont mivel a Kiel elleni győzelem mindennél édesebb és jobb. De sajnos ezt az érzés nem élhettük át a mostani hétvégén.
A mérkőzést 59 percig uralni tudta a Veszprém aztán a Kiel egy váratlan fordulatot vette be ez pedig nem volt más mint Dominik Klein pályára küldése. Véleményem szerint arra senki nem számított, hogy 9 hónap kihagyás után így fog tudni játszani, ugyanis ő volt az aki eldöntötte a mérkőzést az utolsó két góljával.
A mérkőzés első 10-12 perce a Veszprémi csapatnak kedvezett mivel 2 gólos előnyre tett szert a csapat. Viszont a Kiel hamar felzárkózott pontosabban a 16, percben egyenlíteni is tudtak. Véleményem szerint a Kielnek a birok is kedveztek egy kicsit, nem sokat, csak annyit amennyit kellet. De ne értse félre senki nem a bírókat szeretném hibáztatni ezért a vereségért, hanem..... őszintén senki nem volt, hibás a Veszprémnek nem úgy jöttek össze a helyzetei ahogy kellet volna ebből született két kihagyott gól melyet a Kiel kihasznált.
A mérkőzésen egész végig a két csapat fej fej mellett haladt a legnagyobb gól különbség 2 gól volt, ami nem nagy mennyiség de az utolsó két gól sajnos a Kieli volt.
Vannak rossz mérkőzések na ez nem az volt, sok helyen olvastam, hogy Xavinak menni kell, meg Chemanak mert nem lépet ki az utolsó helyzetnél Dominik Kleinra, Legyen tiszta minden Veszprémet szerető a vagy azt állító ember előtt Chema nem védekező játékos,. Akkor Timu kellet volna fent legyen a pályán csak nem volt annyi idő, hogy fel tudja Xavi rakni a pályára.
Na de nézzük a kiemelt játékosokat inkább. Támadásban a legjobbak Aron aki 3 gólt szerzett, és ezek mellet rengeteg szebbnél szebb gól passzt adott a mérkőzésen, Laci aki 6 góljával a legeredményesebb játékos volt a két csapat játékosi közül. És végül Andreas aki 5 góllal a legeredményesebb beállós volt.  Védekezésben sajnos az úgy nevezett "mester hármasomat" nem tudom írni, mivel Momir sajnos nem volt a mérkőzésen a kézsérülése miatt. Viszont Timuzsin és Mirsad szerencsére a pályán voltak ami a Veszprém védekezést csak jobbá tette, rajtuk kívül védekezésben még Renatot szeretném kiemelni.
Összességében a tegnapi mérkőzés tanulságos volt, mint általában minden vereség, de ne feledjük, hogy egy évvel ezelőtt a Löwentől, hogy kaptunk ki... Voltak és lesznek ennél rosszba mérkőzések a csapat életében, mivel senki nem tökéletes.  Nem Xavi, nem Chema és egyik játékos sem hibás. Voltak szép momentumok a mérkőzésen például mikor Roli hárítani tudta minden Veszprém drukker szíve csücskének hétméteresét, vagyis a Vujinét. Vagy az a gól melyet Aron szerzett és benne van a hét legszebb góljai között is.
Véleményem szerint senkire nem kell haragudni, vagy azt károgni, hogy Xavi nem jó edző, kérdem és akkor Mocsai Lajos a jó edző? Na de ez mindenki privát szívügye , de aki azt mondja, hogy Xavinak semmi keresnivalója itt az inkább tagadja le, hogy szereti a csapatot mert az csak díszszurkoló. Hajrá Veszprém!




Megjegyzések

  1. Szerintem, nincs olyan csapat, amelyik mint a gép ledarál minden mérkőzést, és megnyeri. A mi kedvenceink, inkább emberek, akik kiemelkedően tudnak kézilabdázni. Nincs semmi baj, nem az alapszakasz megnyerése a cél, hanem a kupa megnyerése a cél. Ilyenkor megláthatjuk a hibáinkat, és lehetőségünk van azokat kijavítani. Nem okoskodni kell, hanem inkább építő javaslatokat ajánlani. Persze firtatni a kudarc okát, de erre itt van a csapat vezetése, ebben az esetben a szakmai vezetésre gondolok, Ők tudnak majd megfelelő elemzéseket végezni, és azt beépítve tovább lépni. Ödv. Kovács Károly

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet nem igy jött ki, de én is erre céloztam. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések