7. Veszprém-Brest 2015.03.29.

Boldog karácsonyt minden kedves olvasómnak és áldót, ünnepeket!
De amitől karácsony van, attól még a visszaszámlálás folytatódik és elérkeztünk a 7. naphoz. Ez a mérkőzés nem más, mint a SEHA döntő a Brest ellen. Talán ez az a mérkőzés melyen nagyon ott szerettem volna lenni.  Így visszanézve is az az egész a mérkőzés, utána az ünnepség mintha nekem találták volna ki. 
A mérkőzés első félidejének első 11 percében a Brest még esélyt láthatott a győzelemre aztán jött egy 4 gólos Veszprémi támadó sorozat, amely után szerintem jó hamar elfelejtette a Brest a győzelmet, így végül a végeredmény 32-21 lett, vagyis 11 góllal nyerni tudott a Veszprém az első SEHA döntős szereplésükön.
A mérkőzést inkább egy nyugodt játék jellemezte, mint sem egy nagyon gyors játék. Igaz Chema eléggé szétszórt volt és nem tudott koncentrálni, egyszóval kifáradt volt. 
Szerencsére Chema volt az egyetlen, aki nem nagyon bírta a tempót. Ezzel szemben Gasper 9 gólig jutott el melyből 5 gólt hétméteresből szerzet, mivel Momo hát... egy kicsit nagyon nem volt jó, de ő sem tud mindig kiváló teljesítményt nyújtani. Hisz azért ő is emberből van..... reméljük. Cristian se játszott rosszul, 8 gólt szerzet, ami szerintem azért, nem semmi és ritkán látni olyan jól játszani, mint azon a mérkőzésen. Máté volt véleményem szerint az egyik legjobb a második félidőben, igaz én nem voltam sohasem az a nagy Máté fan, de ami az öve attól nem akarom sohasem megfosztani, 5 gólt szerezett és hihetetlenül jól irányította a csapatott. Carlos Ruesga aki sajnos már nem a csapat tagja, hanem a Barcelonáé, de attól függetlenül nagyon jól játszott ő is ezen a mérkőzésen sajnos ez volt számára az egyik utolsó mérkőzés, de ennél jobban sajnálom azt, hogy már nem ebben a csapatban játszik. 
Védekezésben véleményem szerint a legjobbak Timu, hát persze, hogy ő ki más lenne az első. Misad és Renato akik ugyan csak megszokott kiemelt védekező játékosok itt a blogomon. 
Összességében szebbnél szebb védéseket és gólokat lehetett látni, aki gondolja az itt megtekintheti. Én őszinte leszek, szívesebben nézem ezt karácsonyeste, mint a Reszkessetek betörőket, vagy bármelyik nyálas és kiszámítható karácsonyi filmet. Van még egy dolog, amit ki szeretnék emelni ezzel a mérkőzéssel kapcsolatosan az pedig Rózsavölgyi Gergő védése melyet a SEHA Final4 legszebbjének választottak. Akinek nincsen kedve az egész mérkőzést végignézni az ezt a védést itt megtekintheti.

A mai bejegyzésem rövidebbre sikerült, mint az eddigiek mivel, eléggé siettem, hogy hamar írjam meg, hiszen azért csak karácsony van és ugyebár egy Reszkessetek betörők rész kimaradatlan a család többi tagjának, akárcsak egy jó Veszprém mérkőzés vissza nézése számomra. Boldog Karácsoni ünnepeket! Hajrá Veszprém!





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések